شیربرنج،شیر،برنج،آش،آشپزی،آشپزی اسلامی،طب اسلامی




✅مواد لازم:

برنج محلی نیم کوب : یک پیمانه
شیر گاو محلی : سه پیمانه
گلاب طبیعی : دو قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای و عسل : در صورت تمایل
 
✍طرز تهیه:

 برنج را از شب قبل خیس کرده و با 4 برابر آب می پزیم (به ازای یک پیمانه برنج، 4 پیمانه آب می‌ریزیم). برنج آنقدر باید پخته شود تا نرم شود. در این مرحله برنج را مرتب هم می زنیم. سپس شیر را اضافه کرده و 30 دقیقه می پزیم. 10 دقیقه مانده به پایان پخت گلاب را اضافه می کنیم(در این مرحله در صورت تمایل میتوانید زعفران هم اضافه کنید). اگر از شکر استفاده می کنید، می توان آن را به همراه شیر به برنج اضافه کرد؛ در غیر این صورت هنگام میل کردن از عسل یا شیرۀ خرما یا شیرۀ انگور استفاده گردد.



الکافی به نقل از ابو الحسن اصفهانی: نزد امام صادق صلوات الله علیه بودم. در حالی که من نیز می شنیدم، مردی به ایشان گفت: فدایت شوم! من در بدنم احساس ضعف می کنم.
امام صلوات الله علیه به او فرمود: بر تو باد شیر؛ چرا که گوشت می رویاند و استخوان را استحکام می بخشد».

الکافی، ج 6، ص 336، ح 7


حضرت رسول صلوات الله علیه و آله فرمود:برنج در میان خوراکی ها، به سان مهتر (رئیس) در میان قوم است.

طبّ النبیّ صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ وَ آلِه ، ص 6







وبسایت :        

islamic-cooking.blog.ir

‌ کانال تلگرام:     

t.me/Islamic_cooking

اینستاگرام :      

instagram.com/islamic_cooking




مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها