‍ 

رولت،رولت خامه ای،شیرینی،شیرینی خامه ای،شیرینی تر،شیرینی پزی،آشپزی،آشپزی اسلامی،طب اسلامی





✅ مواد لازم:


تخم مرغ محلی / 5 عدد

عسل طبیعی / نصف فنجان

آرد کامل / نصف فنجان

خامه محلی / به مقدار لازم



✍ طرز تهیه:


ابتدا فر را با دمای 350 درجه روشن کنید تا گرم شود.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.


زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. وقتی به خوبی زده شد نصف فنجان عسل را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا وقتی که رنگ آن از زرد به کرم متمایل شود.



در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را بزنید تا فرم گرفته و سفت شود و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده فرم گرفته را کم کم به زرده اضافه کنید و آرام و دورانی و در یک جهت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.



آرد را به مخلوط زرده و سفیده تخم مرغ بیفزایید و همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.



ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را روی آن بریزید و سطح آن را صاف کنید و در فری که از قبل روشن کرده اید، به مدت 17-20 دقیقه قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی شود.

در این مرحله یک حوله مرطوب تمیز زیر کاغذ روغنی بیندازید و رولت را روی آن قرار دهید. بعد آن را رول کنید و کنار بگذارید. حوله مرطوب به قالب رول شدن کیک کمک می کند.




بعد از اینکه کیک خنک شد، رول را باز کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید.

می بینید که الان کیک حالت و شکل رولی خود را حفظ کرده است.




رولت را صاف کنید و سطح داخلی آن را با خامه بپوشانید و دوباره آن را رول کنید.



رولت را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود. سپس روی رولت را با خامه یا پودر پسته تزئین کنید.


طرز تهیه خامه محلی





وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir


‌ کانال تلگرام:     t.me/Islamic_cooking


اینستاگرام :      instagram.com/islamic_cooking


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها