مربا،مربای انار، انار،آشپزی،آشپزی اسلامی،طب اسلامی




✅مواد لازم:



آب انار                      سه پیمانه و نیم


دانه انار                          یک پیمانه


شکر سرخ                      سه پیمانه




✍طرز تهیه:



 اول انارها را دون میکنیم و 1عدد از انارها را که جدا دون میکنیم کنار میگذاریم سپس آب بقیه آنها را با چرخ گوشت یا آبمیوه گیری بگیرید تا سه پیمانه و نیم بشود سپس در قابلمه بزرگی آب انار را بریزید و شکر سرخ را اضافه کنید و قابلمه را روی اجاق بگذارید تا با حرارت متوسط به مدت 30 دقیقه بجوشد.


انار دون شده ای را که کنار گذاشته بودید را در قابلمه بریزید و 30دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.



مولا و آقای ما حضرت امام صادق صلوات الله علیه فرمود:میوه، صد و بیست گونه است و مهتر همه آنها، انار است.



بحارالانوار، ج66، ص165، ح50






وبسایت :        

islamic-cooking.blog.ir

‌ کانال تلگرام:     

t.me/Islamic_cooking

اینستاگرام :      

instagram.com/islamic_cooking



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها