✍ مواد لازم:
آرد کامل گندم 3 لیوان
تخم مرغ محلی 1 عدد
کره طبیعی گاوی 225 گرم
شکر قهوه ای اصل یا شکر سرخ یا عسل 1 لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
✍طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ،کره،شکر سرخ و گلاب را با هم خوب مخلوط کنید،سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاید.اگر خمیر زیادی شل بود ،مقداری آرد اضافه کنید.
خمیر را نیم ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند.
خمیر را با ضخامت مناسب پهن کنید و قالب بزنید و در سینی چرب شده فر قرار دهید.
فر را با دمای 180درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
پس از حدود 25 تا 30 دقیقه وقتی که بیسکوئیت های طلایی شد ، از فر خارج کنیدتا سرد شود.
⚠️ نکته : میتوانید افزدونی ها و طعم دهنده های مختلف مانند زعفران،هل،دارچین و . بر اساس ذائقه خودتان اضافه کنید.
⚠️ نکته : میل کردن این بیسکوئیت با عسل بسیار عالی است.
⚠️ نکته : میتوانید یک پیمانه عسل +یک پیمانه شیر طبیعی +یک قاشق کره طبیعی را ترکیب کنید و با شعله ملایم بجوشانید تا شیره غلیظی درست شود و بین دو بیسکوئیت بمالید و روی هم قرار دهید.
وبسایت : islamic-cooking.blog.ir
کانال تلگرام:
t.me/Islamic_cooking
اینستاگرام :
instagram.com/islamic_cooking
کانال ایتا :
eitaa.com/Islamic_cooking
بیسکوئیت،آشپزی اسلامی،آشپزی در اسلام،بیسکوئیت سنتی،بیسکوئیت با مواد سالم،بیسکوئیت ارگانیک،بیسکوئیت کرهای
درباره این سایت