آشپزی اسلامی،آلو در روایات،احادیث آلو،‍ طرز تهیه خورشت آلو،کانال آشپزی اسلامی،دستور تهیه خورشت آلو و گوشت،‍طرز تهیه خوراک آلو،خورشت آلو با گوشت،آموزش آشپزی اسلامی،@Islamic_cooking

✅ مواد لازم :
روغن شحم 2 قاشق غذاخوری
گوشت خورشتی گوسفند 450 گرم
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر 4 حبه
فلفل قرمز تازه 1 عدد
چوب دارچین 1 عدد
آویشن 1 نصف قاشق چایخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
رب انار 1/2 فنجان
عسل سه قاشق غذاخوری
سرکه انگور 1 قاشق غذاخوری
آلوبخارا تازه 1 فنجان
ریحان تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)


✍️ طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خوب بشویید تا خون آبه ی آن خارج شود بعد قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. سپس پیاز خرد شده، سیر له شده و فلفل قرمز را اضافه کنید و کمی تفت دهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.

نمک، فلفل ، چوب دارچین، زیره و آویشن را به خورشت اضافه کنید  و تفت دهید. سپس رب انار، سرکه، آلوها و 2 فنجان آب  و عسل را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید . حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت بپزد.

چوب دارچین را از خورشت دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دقیقه دیگر خورشت را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

زمانی که آب خورشت غلیظ شد و جا افتاد،  آن را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی ریحان آن را تزیین کنید.


آلو حرارت بدن را فرو می نشاند، صفرا را آرام می کند، البته آلوی خشک فشار را کم می کند.
الکافی (ط-الإسلامیة)، ج6، ص:359



وبسایت :        islamic-cooking.blog.ir

‌ کانال تلگرام:     

t.me/Islamic_cooking

اینستاگرام :     

instagram.com/islamic_cooking

کانال ایتا :       

eitaa.com/Islamic_cooking

کانال آپارات :    

aparat.com/islamic_cooking


آشپزی اسلامی،آلو در روایات،احادیث آلو،‍ طرز تهیه خورشت آلو،کانال آشپزی اسلامی،دستور تهیه خورشت آلو و گوشت،‍طرز تهیه خوراک آلو،خورشت آلو با گوشت،آموزش آشپزی اسلامی،@Islamic_cooking


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها